lördag 23 april 2011

Fjälltur

Har skidat uppför fjällsidan. Längs Tvärån. Det var GRYMT! Första riktiga skidturen på fjället i år i detta alldeles för blåsiga län!
Lämnade gubbe och hund i en grubba och drog iväg i shorts i gassande sol. Gick upp på Rävkulan, vände där och skateade ner igen. Hur ofta kan man skatea på turskidor? Hur härligt som helst, man kan aldrig få nog av fjällen och vidderna. Det var faktiskt skidbart hela vägen även om man inte trodde det när man tittade uppöver. Det är detta som är den femte årstiden i Jämtland!! I love it!
Solen skiner så det nästan gör ont!

Lämlarna är många, men hunden gillar't! Hon springer i kapp dem och biter ihjäl dem. Kommer sedan med dem stolt i munnen och vill att man ska berömma. Dagen efter äter hon upp dem när de legat till sig lite i solen. Mysig hund, man bara vill att hon ska ligga i sängen sen och gosa. NOT!

Därefter var vi på ärtsoppa och punch hos kompisar och blev kvar där hela eftermiddan. Himla trevligt. Nu hettar det i ansiktet vill jag lova. En liten power nap på soffan, kanske!

1 kommentar:

  1. Låter underbart! Hade chansen på den femte årstiden idag, men njöt av att inte göra ngt istället. Tar igen det nästa år när dessa utflykter inte känns så lååånga.

    /Lena

    SvaraRadera