lördag 3 mars 2012

Orolig

När jag kom hem efter fjällturen möts jag av M som säger att det har varit storm, oväder och tornados i Indiana. 28 döda och en hel stad som är jämnad med marken. Åtta delstater har varit drabbade.
Blir så himla orolig, min dotter är ju där och det är tornadosäsong nu.

Försöker nå henne på alla sätt, ringer på skype, skriver på skype, skriver på facebook, skriver på twitter, t o m ringer till henne, ringer pappa och pojkvän, men får inte svar någonstans.

Känner hur paniken kommer, men försöker tänka praktiskt. Om det är tornados är det inte helt otroligt att hela internet- och telefonnätet är ur funktion.

Till slut loggar hon in på skype och undrar "what the fuzz is all about"!! Hur har hon mage??? Tack och lov att flickebarnet är oskatt! Det hade varit lite varning igår, men annars hade de inte märkt av det så mycket. Om man tittar på bilder från lokalblaskorna ser husen väldigt klena ut. Men att 28 människor fått sätta livet till ska man inte negligera hur som helst.

Fjällturen blev i alla fall helt underbar, känner hur det hettar i ansiktet nu. Två hundspann var på väg ut samtidigt som jag och jycken så hon blev lite nervig. En gång blev hon biten av en hund i ett hundspann. Vi möttes i en kurva och hörde förstås inte varandra. Det blev krock! Två rejäla bett och medföljande inflammation blev resultatet den gången. Idag var hon i alla fall nöjd med livet och nu är hon trött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar