torsdag 3 november 2011

Jamtland in my heart...

Jag är tillbaka i Jämtland!

Sitter i stugan och myser. Har egentligen hur mkt som helst att göra men försöker blunda för det. Pular på lite med det jag tycker är skoj istället. Känns skönt.
Dock vågar jag mig inte in till Östersund. Jag är rädd att jag ska få hemlängtan om jag träffar en massa människor jag känner och går på de välkända gatorna i stan.

Därför stannar jag i stugan och här är så skönt. Hög luft om än alldeles för varmt för årstiden. En blek sol som knappt orkar upp över grantopparna.
Jag är så glad för vår stuga här i fjällen.

Det är ju lite långt att åka nu från Falun, men det kommer nog att gå bra. Som gammal jämte är man ju luttrad, många timmar i bil är no big deal.

Har köpt några Jobs-tryck som passar så bra in här bredvid vårt Jämtlandsskåp och ett litet hörnskåp vi har från Rättvik. Även med våra skinn av gotländska utegångsfår som ligger på soffan. Kul att kunna blanda symboler för de, för oss, tre viktigaste platserna i Sverige. Dalarna, Jämtland, Gotland... in my heart.


1 kommentar:

  1. Hej, hej det är drömläsaren här. Har du läst kommentaren om drömmen? Nästa gång du är i Östersund så ska du vistas på öppna platser, du kanske inte kommer ihåg alla du ska träffa och om du är på öppna platser så kommer ödet att få dig att möta de människor som du kanske inte kommer ihåg.

    SvaraRadera