fredag 4 november 2011

Finns det nån som är med om sitt eget liv?

Nu har jag sovit hela natten. Som en klubbad säl. Hååårt!!
Igår somnade jag på soffan... På vägen upp till Jämtland somnade jag i bilen...
Jag sover och sover.
Känner mig inte riktigt vaken när jag är vaken heller. Men det kanske är lika bra, vet ju ändå inte vad jag håller på med.

Skulle vara kul att vara med om sitt eget liv, på nåt sätt. Just nu är det mest som en film på tv som man inte tittar på eftersom man pillar på datorn i stället. Man är liksom inte riktigt med, men har lite koll på handling och vilka personer som figurerar. Så plötsligt undrar man vad som har hänt!

Så ställer någon en fråga om något som man gjort, känt eller upplevt... och då förstår man ingenting för man har helt glömt saken. Men man kan ha en liten svag förnimmelse om att "det-här-känner-jag-igen". Precis som med filmen...
Varför är det så här?
Är jag för trött? Har jag jobbat för mycket så hjärnan håller på att stänga ner? Håller jag på att bli gammal? Är jag dum i huvudet? Är det normalt? Vad är normalt?

Blir så trött på mig själv - skärp mig!

3 kommentarer:

 1. JA, du har jobbat för mycket. NEJ, du är inte dum i huvudet. JA, du behöver vila. Mycket.
  /Dr Annica

  SvaraRadera
 2. Du är nog bara lite trött och behöver påfyllning av energi och leva-i-nuet-strategi. Man känner ju igen det där...vi är ju så upptagna av att leva att man kanske inte är närvarande i varje steg. Nej du är inte dum, ja, det är normalt.

  Landa i nuet, försök njuta av det och koppla av. kanske behöver du sluta anstränga dig så hårt och ta hand om dig lite mer...:-)
  /F

  SvaraRadera
 3. Jag hör att vi måste ta en spahelg när jag kommer hem. Ett halvår dit dock.. Håll ut!

  SvaraRadera